De Brielse Badmintonclub in Sporthal Dukdalf

De Brielse Badmintonclub maakt het sinds 1954 voor jeugd en volwassenen in Brielle mogelijk om zowel recreatief als in competitieverband te badmintonnen.

Op de dinsdagavonden is er gelegenheid om op zeven banen vrij te spelen in sporthal de Dukdalf. Voor de jeugd is dit mogelijk van 18.30u tot 20.00u, onder begeleiding van minimaal twee jeugdleiders, waarbij ook getraind kan worden. Voor de volwassenen is het vrijspelen van 20.00u tot 22.30u. Men hoeft zich hiervoor niet van te voren aan te melden. Het is dan mogelijk om in verschillende samenstellingen te “dubbelen” in rondes van 20 minuten. Tijdens de eerste rondes is het ook mogelijk voor nieuwkomers om kennis te maken en te oefenen met het badmintonnen op een aparte baan. Dit alles gebeurt in een gezellige sfeer. Wie eenmaal heeft meegedaan, komt vanzelf weer terug!

Jaarlijks kan er in de periode van september tot februari meegedaan worden aan de recreanten- of bondscompetitie, waarbij je in een gemixt team verschillende wedstrijden speelt.

Enthousiast geworden?
Kom dan eens kijken op de dinsdagavond in de Dukdalf! Je kunt drie keer GRATIS komen spelen voordat je besluit of je lid wilt worden. Het zal je zeker bevallen!

info@brielsebadmintonclub.nl

Meer informatie: www.brielsebadmintonclub.nl of www.facebook.com/Brielsebadmintonclub
Cookie instellingen