Algemene voorwaarden

Proclaimer


Dit is de officiële website Sportcomplex Dukdalf, onderdeel van de gemeente Voorne aan Zee. Sportcomplex Dukdalf is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en correct te houden.

Komt u toch iets tegen dat niet juist is of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u ons dat laat weten via infodukdalf@voorneaanzee.nl

Bij voorbaat hartelijk dank.
 

Privacy


Sportcomplex Dukdalf hecht waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Informatie over bezoeken aan deze website worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking en nooit ter identificatie van individuele personen.
 

Links naar andere sites


Een aantal links in deze site leidt naar andere sites op servers van derden waarop Sportcomplex Dukdalf geen controle heeft. Sportcomplex Dukdalf is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen. Ook aanvaardt Sportcomplex Dukdalf geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze sites of datgene wat daaruit voortvloeit. Indien de eigenaar van een site bezwaar maakt tegen het feit dat via de website van Sportcomplex Dukdalf een link is opgenomen naar de betreffende site, neemt Sportcomplex Dukdalf contact op met de eigenaar en zal desgewenst de bewuste link verwijderen.

Het auteursrecht van informatie die via de links toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.
Cookie instellingen