Zwemlesvorderingen

Sportcomplex Dukalf werkt met een digitaal leerlingvolgsysteem voor het zwemonderwijs. 
Dit betekent dat de zwemscores van de leerlingen op internet worden bijgehouden. 
De zweminstructeur noteert tijdens de les de vorderingen van uw kind op via een ipad, deze vorderingen ziet u dan terug op de persoonlijke zwemscore-pagina van uw kind. 

Belangrijk om te weten!!! Uw kind zal niet elke les vorderingen maken die zichtbaar zijn op de zwemscore-pagina van uw kind. Het kan dus zijn dat er een aantal weken geen veranderingen zijn op de persoonlijke pagina van uw kind.  


Wat betekent dit voor u en uw kind(eren)?
  • U kunt de scores van uw kind(eren) voortaan op internet bekijken.
  • U heeft thuis toegang tot uw persoonlijke pagina.
  • Op deze wijze heeft u wekelijks een update over de vordering van uw kind(eren).
  • Grappige "smilies" zullen de resultaten weergeven op de verschillende leerdoelen.
Tevens kunt u zien wat elk leerdoel inhoudt. 


 

Informatie voor ouders / verzorgers van kinderen op zwemles
Hieronder vindt u informatie over ons nieuwe leerlingvolgsysteem, oftwel zwemscore.

 
U kunt hier alleen gebruik van maken als uw kind bij ons op zwemles zit en dus bekend is bij ons in het administratiesysteem.

Inloggen op zwemscore

Inloggen op ons zwemscore systeem kan via: https://webshopbrielle.recreatex.be/
 
 
Een inlogcode aanvragen
 
Nieuwe website en inloggegevens
U leest hieronder een stappenplan om in te kunnen loggen in het nieuwe zwemscore systeem. U kunt zelf een wachtwoord aanmaken. 
 
Stappenplan voor inloggen
 
Stap 1:
Ga naar https://webshopbrielle.recreatex.be/
 
 
Stap 2:
Klik op “Wachtwoord vergeten”
 

 

 
Stap 3:
Voer de voornaam van uw kind, de achternaam van uw kind (zonder tussenvoegsels zoals van/de/der) en uw e-mailadres in. Druk op verzenden. U ontvangt een e-mail met gegevens om toegang te krijgen tot uw zwemscore account. Kiest u wel het emailadres dat bij ons bekend is.
 

 
Stap 4:
Controleer uw e-mail. Er is een e-mail verzonden naar u met uw inloggegevens en een link om uw wachtwoord aan te passen. Onthoudt u naast het wachtwoord ook goed uw gebruikersnaam!
 
 

 
 
Stap 5:
Nadat u uw wachtwoord heeft aangepast kunt u inloggen op het nieuwe zwemscore systeem. Inloggen kunt u met de in de mail verstuurde gebruikersnaam en het door u zelf aangemaakte wachtwoord.
 

 
Wachtwoord resetten lukt niet, wat nu? 
Het gebeurt wel eens dat het wachtwoord resetten niet lukt. 
U kunt dan het beste even een mail sturen naar infodukdalf@voorneaanzee.nl. Er wordt dan door een medewerker in het systeem gekeken of uw gegevens er correct in staan. In veel gevallen krijgt u via de mail een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd zodat u uw account weer kunt gebruiken. 

Inloggen via de Dukdalf-app
U kunt ook via de Dukdalf-app inloggen op het zwemscore systeem.
Op onze website leest u hoe u de Dukdalf app kunt downloaden: https://www.dukdalfbrielle.nl/nieuws/zwembad-dukdalf-heeft-zijn-eigen-mobiele-app.

Meerdere kinderen op zwemles
Heeft u meerdere kinderen op zwemles, dan kunt u deze ook koppelen aan 1 account.
Dat betekent dat u maar op de zwemscore van 1 kind hoeft in te loggen en dan makkelijk kan switschen tussen de scores van uw kinderen zonder te hoeven in- en uit te loggen.
 
Hoe werkt dat?
  1. Log in op het account van uw kind.  
  2. Klik op “Mijn Profiel” rechtsboven en selecteer “Gezinsleden”
 

 
  1. Wil je een gezinslid koppelen dan ga je naar het tweede tabblad “Gezinslid koppelen” en vul je hier de gebruikersnaam en wachtwoord in om dit gezinslid te koppelen.
 

 
  1. Nadat je het gezinslid hebt gekoppeld dan kun je ook switchen tussen de gezinsleden als je bijvoorbeeld kijkt bij het leerlingvolgsysteem.

 
 
  1. Alle gekoppelde gezinsleden vindt je terug onder “Mijn Profiel” rechtsboven en selecteer “Gezinsleden”. Gezinsleden kan je verwijderen door op het kruisje te klikken of op het potloodje om de persoonsgegevens te wijzigen.
 
 

 
 
Vragen of meer informatie
Voor vragen of meer informatie over de nieuwe zwemscore kunt u contact opnemen met de balie van zwembad Dukdalf. U kunt langslopen, maar ook mailen (infodukdalf@voorneaanzee.nl) of bellen 0181-417264.
 
  
Cookie instellingen