Judovereniging Ichikan in gymzaal Tromp

Judovereniging Ichikan verzorgt al meer dan 50 jaar judotrainingen voor kinderen, jeugdigen en volwassenen in de gemeente Westvoorne, Brielle en omstreken. We zijn een leuke actieve vereniging waar sporten en plezier hebben hoog in het vaandel staan. Onze lessen worden verzorgd door gediplomeerde leraren die iedere week er weer een geweldige les van proberen te maken.  Op maandagavond geven we diverse judolessen van 17:00 – 19:45 uur in gymzaal de Tromp. Kijk op onze website voor de actuele lestijden via; www.ichikan.nl/ informatie/trainingen.
 
Naast judo doen we ook een hoop andere activiteiten met onze leden. Samen met onze vrijwilligers organiseren we geregeld uitstapjes, sport-/ en speldagen en wedstrijden, maar helpen we ook mee met de jaarlijkse Profwielerronde van Oostvoorne en begeleiden we de bewoners van Careyn de Plantage tijdens de avondvierdaagse van Brielle. Kortom, judo bij Ichikan is leuk!
 
Op onze website kun je informatie vinden over onze vereniging, wedstrijduitslagen en nog veel meer. Op onze facebookpagina plaatsen we foto's van onze activiteiten, wedstrijden en lessen. Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met een van onze trainers of bestuursleden.
 
www.ichikan.nl
ichikan.judo@gmail.com
 
Ben je geïnteresseerd in de judosport? Kom dan gerust eens langs voor een gratis proefles, je bent van harte welkom!
 
                 
 
Cookie instellingen