De Du(c)kweek is begonnen!

Brielle - Op maandag 2 september is het nieuwe seizoen in DukdalfBRES van start gegaan. Een seizoen vol met sport en spel, mooie theatervoorstellingen, cursussen en workshops en nog veel meer!

Het najaar is extra feestelijk begonnen met de DuckWeek. Een week boordevol mooie aanbiedingen en winacties! Daarmee laten we de heerlijke zomervakantie weer achter ons en richten onze blik op de toekomst. BREStheater, Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Sportcomplex Dukdalf, Speelotheek De Raasdondertjes en Centrum voor Vrijwilligerswerk hebben in samenwerking met de winkeliers in de binnenstad een week vol acties georganiseerd.

De aftrap werd maandag gedaan door wethouder Schoon die Mama Eend te water liet in de haven van de Brielse binnenstad, op zoek naar haar eendjes! Vind een (bad)eendje, ergens verstopt in de foyer van DukdalfBRES of in één van de winkels in de Brielse binnenstad en breng deze in de DuckWeek terug naar Mama Eend, bij de balie in DukdalfBRES, en kies één van de vele mooie en leuke prijzen! Onder alle winnaars verloten ze ook een gezellig dagje uit met een èchte Lelijke Eend.

Alle acties, prijzen en voorwaarden zijn na te lezen op www.dukdalfbres.nl. Volg ook de Facebookpagina van DukdalfBRES voor het laatste nieuws!


Nathalie Lemmen (bibliotheek) en Machteld Üstün (Sportcomplex Dukdalf) samen met Mama Eend (Foto: MMV) (Foto: MMV)
Cookie instellingen