Dag van de Verenigingen in DukdalfBRES

Dag van de Verenigingen in DukdalfBRES


Brielle - Op zondag 8 maart organiseert Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES de Dag van de Verenigingen. Alle verenigingen/gebruikers van de locaties DukdalfBRES, gymzaal Reede/Tromp en 't Dijckhuis krijgen op deze dag de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

 
AdvertentieRecommendations
 

In het verleden hebben er al eens verenigingsdagen plaatsgevonden, georganiseerd vanuit Sportcomplex Dukdalf en gericht op de sport. Omdat Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES tegenwoordig een mengeling is van culturele, onderwijs- en sportgerelateerde gebruikers, wordt deze verenigingsdag tevens een mengelmoes van al deze verenigingen.

Zo kunnen bezoekers op deze dag meedoen aan een workshop turnen of twirling, een demowedstrijd basketbal kijken en een voetbalclinic volgen, maar ook een workshop slagwerk, optreden van het saxchoir en een workshop drama van Stichting Push zijn onderdeel van het uitgebreide programma.

De Dag van de Verenigingen wordt met ondersteuning van de Combinatiefunctionaris Cultuur georganiseerd door Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES, BREStheater, Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Van 10:00 tot 16:00 uur kan iedereen binnen lopen om een kijkje te nemen bij de verenigingen. Toegang is gratis evenals alle workshops. Een programma staat op https://www.dukdalfbres.nl/dag-van-de-verenigingen/


Cookie instellingen