Diplomazwemmen ABC en oefenuurtje

Oefenuurtje


Tijdens het oefenuurtje kunt u samen met uw kind de zwemslagen voor het A-, B- en C- diploma oefenen. Het oefenuurtje is alleen bedoeld voor kinderen die bij ons op zwemles zitten, zij mogen GRATIS naar binnen. Een begeleidende volwassene moet wel recreatief tarief betalen. Let op, het is 1 kind per volwassen begeleider, dit is vanwege de veiligheid. De kinderen die nog geen A-diploma hebben mogen dat uurtje zonder bandjes zwemmen. Zelf de zwemslagen oefenen werkt stimulerend en kan een belangrijke bijdrage leveren aan de snelheid en de vordering die uw kind maakt. De dag en tijd waarop het oefenuurtje plaatsvindt kunt u terugvinden in ons activiteitenrooster

 

Diplomazwemmen


Met regelmaat vindt er diplomazwemmen plaats (voor data zie poster bij de balie). In de laatste les voor diplomazwemmen hoort u van de zwemonderwijzer(es) of uw kind wel of niet mag afzwemmen. Wanneer uw kind een aanmeldingsformulier krijgt ten behoeve van diplomazwemmen dient u dit formulier direct na afloop van de les in te leveren aan de kassa. Uw kind gaat examen doen! 

In zwembad Dukdalf kunt u, tegen het geldende tarief, "samen op examen" zwemmen. U zwemt dus met uw kind mee. Als herinnering krijgt u een "samen op examen" certificaat. Om het diploma er in de toekomst netjes uit te laten zien kunnen wij deze desgewenst insealen. Ook kunt u een herinneringsmedaille van het diplomazwemmen kopen. 

Wilt u weten welke eisen er zijn per diploma, dan kunt u dit terugvinden op de consumentenwebsite www.allesoverzwemles.nl.

 
Cookie instellingen