Gewijzigde coronamaatregelen voor zwemles

Vanaf dinsdag 2 november 2021 zijn er aangescherpte coronamaatregelen door de overheid bepaald. De nieuwe regels waaronder het verbreden van de inzet van een coronatoegangsbewijs en een mondkapje, hebben gevolgen voor het bezoeken van het zwembad. 

Met ingang van donderdag 11 november 2021 kunnen wij ouders/verzorgers alleen toegang geven voor de zwemlessen bij het tonen van een coronatoegangsbewijs.
 
Voor de zwemlessen hebben we de afgelopen tijd de ouders/verzorgers vrijgesteld van een coronatoegangsbewijs. Helaas kunnen wij dit niet langer voortzetten doordat er aangescherpte regels voor de zwembranche zijn. De belangrijkste wijziging is dat we ouders/verzorgers/begeleiders voor de zwemles zonder coronatoegangsbewijs geen toegang meer kunnen geven tot de kleedkamers. In deze link leest de aangescherpte regels: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport).

We begrijpen dat de aangescherpte regels voor ouders niet gemakkelijk zullen zijn. Wij vragen u om uw begrip en medewerking.
Cookie instellingen