Zwemles

Zwemveilig in zwembad Dukdalf

Kinderen moeten leren zwemmen in ons waterrijke land. Dat is vanzelfsprekend. Zoals elk jaar leren er vele kinderen zwemmen in zwembad Dukdalf te Brielle. De kinderen leren allemaal zwemmen voor het zwem ABC of nemen deel aan de vervolg opleidingen. Dat is leuk, afwisselend, spannend en gericht op veiligheid. Kinderen met het zwem ABC op zak kunnen straks tegen een stootje.
  
Particuliere zwemlessen

Vanaf de eerste les voor het zwem ABC zijn kinderen bezig het water te verkennen. Ze ontdekken dat bewegen in het water anders aanvoelt dan op het droge. In de eerste belangrijke periode van kennismaking met het water wordt de grondslag gelegd voor een leven lang zwemplezier. De zwemonderwijzer(essen) in zwembad Dukdalf stimuleren de kinderen, wekken vertrouwen en creëren situaties waarin ze spelenderwijs leren omgaan met het water.
 
Soms lijkt het of er in het zwembad alleen maar gespeeld wordt. Maar dat is schijn, want achter elke speelse vorm zit een bedoeling om de kinderen iets te leren. Die speels verpakte oefeningen zijn eerst heel eenvoudig, maar worden in de loop van de opleiding voor het zwem ABC steeds wat moeilijker. Bereikt uw kind het vereiste niveau voor een volgende lesgroep, dan zal hij/zij doorstromen. Uw kind volgt dus individueel zwemonderwijs.
Meer informatie over onze particuliere zwemlessen vindt u op de volgende pagina's:

Zwembad Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle

Sportzalen Dukdalf

Reede 2a
3232 CV
Brielle
DukdalfBRES

Reede 2a
3232 CV
Brielle
't Dijckhuis

Dijckpotingen 10
3237 AK Vierpolders